Waarom doe ik wat ik doe?

kateraworthRise-of-the-donut.-Bret-Hartman-TED--1200x675

Waarom sta jij elke dag op? Wat maakt jou blij elke dag? Waarvan denk jij: Hier doe ik het voor? Voor mij zijn dat meerdere dingen. Een van die dingen is dat ik mijn werk anders heb ingericht. Ik ben namelijk ondernemer geworden in 2018. Geen makkelijke weg, en toch geniet ik enorm van alle hobbels op mijn weg naar zelfstandig ondernemer. Want ik doe wat ik kan – binnen mijn mogelijkheden – om mee te werken aan de nieuwe economie van de 21e eeuw. Ik zet mijn kennis van online marketing in om bedrijven met een maatschappelijke missie te helpen verbinden, groeien en impact maken. Kortom, de wereld een beetje mooier maken. 

Bij mij vielen er een paar puzzelstukjes op zijn plaats toen ik het boek van Kate Raworth had gelezen: de Donut Economie. Omdat zij woorden heeft gegeven wat ik al een tijdje voelde: het moet anders, het kan anders, waarom is er nog steeds zoveel ongelijkheid en wat is het complex…. 

Kate nodigt ons uit om anders te denken en anders te doen. En gelukkig zijn er steeds meer mensen – mensen zoals jij en ik – die dat ook doen. Die de stap maken naar de Donut. 

Welke Donut? Kijk maar:

Doe je mee met anders denken?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.


We verzamelen gegeven over bezoeken aan onze website, om gerichte verbeteringen door te kunnen voeren.

Liever niet
Accepteren